Dragør Lokalarkiv
A-ZPrint sideMindre skriftStørre skriftKontaktIndexLæs op

Om arkivet

Dragør Lokalarkiv. Kikkenborg på taget

Adresse
Stationsvej 5
2791 Dragør
Tlf.: 32 89 03 29

E-post
lokalarkivet@dragoer.dk

Åbningstider
Tirsdag 13-17
Torsdag 10-17Følg Rejseplanen og find vej til Dragør Lokalarkiv:

Rejseplanen, logo


Følg arkivet

På vores facebook-side kan du få løbende nyheder om arrangementer, efterlysninger og stort og småt fra arkivets hverdag. Du er også velkommen til at stille spørgsmål til os på siden eller uploade dine egne fotos.

 

Spørg arkivet
Du er velkommen til at sende spørgsmål til lokalarkivet på:
lokalarkivet@dragoer.dk
Vi forsøger at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Spørgsmål om din slægts historie besvares normalt indenfor en uge.

Besøg arkivet
Du er også velkommen til at besøge os. Dragør Lokalarkiv ligger på Stationsvej 5 i midten af Dragør - tæt på havnen og den gamle bydel. Busserne til Dragør holder lige ved arkivet. Vi har åbent to dage om ugen, men har du brug for et besøg på et andet tidspunkt, så kontakt os og få en aftale. Arkivet viser skiftende udstillinger og har en omfattende samling af billeder fra Dragør kommunes fortid.

Brug arkivet
Dragør Lokalarkiv har en omfattende samling af kildemateriale. Søger du oplysninger om steder, personer, begivenheder - eller forsker du i din egen slægts historie - kan du måske have glæde af arkivet.

Hjælp arkivet
Har du selv billeder, dokumenter eller andet materiale der har forbindelse til Dragør, så overvej om det skal opbevares i Lokalarkivet til glæde for kommende generationer.


 

Denne side er sidst opdateret: 19 | 06 | 2012
 
Søgning


Søg